Mainos

Mobiiliteknologia ja mobiililaitteiden käyttötavat ovat kehittyneet nopeasti. Tehokkaat prosessorit, suuret kosketusnäytöt, langattomat yhteydet ja sovellukset kuluttavat mobiililaitteen virtaa niin, että laite on ladattava usein jopa monta kertaa päivän aikana. Tämä ongelma koskettaa suurta osaa liikkuvista ihmisistä, eikä laitteiden lataamiseen julkisilla paikoilla ole useimmiten ollut mahdollisuutta. Latauspisteet tuovat ratkaisun tähän ongelmaan tarjoamalla virtaa siellä, missä ihmiset liikkuvat. Niiden käyttäminen sekä palvelun tarjoaminen on helppoa ja vaivatonta. Lukolliset kaapit toimivat itsepalveluna ja opastavat käyttäjiään. Infonäytölliset latauspisteet toimivat myös tyylikkäinä ja tehokkaina informaation välityskanavina!

b6 hd22

Latauspiste.mobi on nopeasti kasvava latauspisteverkosto

Latauspisteitä ovat mm. ravintoloissa, urheiluhalleilla, kirjastoissa, kauppakeskuksissa ja muissa julkisissa tiloissa sijaitsevia lukollisia matkapuhelimien itsepalvelulatauskaappeja, joissa asiakkaat voivat ladata puhelimen helposti ja turvallisesti. Virtaa tarvitsevat ihmiset löytävät lähimmän latauspisteen mobiilisivuston karttasovelluksen avulla.

Hyvää palvelua

Asiakkaat löytävät mobiililaitteiden latauspisteen helposti ja viettävät palveluiden parissa aikaa kauemmin. Latauspisteillä on mahdollista tavoittaa uusia vierailijoita sekä välitättää haluttua informaatiota. Latauspisteen voit hankkia vuokrasopimuksella.

Suomalainen asiantuntija

Mainos

Latauspisteet toimittaa, asentaa ja ylläpitää suomalainen Vivotech yhteistyössä paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa.