Yhtiön uuden toimitusjohtaja Markku Kososen mukaan M Roomin palvelukonsepti soveltuu amerikkalaiseen kohderyhmään erinomaisesti.
Mainos

Tällä hetkellä seitsemässä maassa toimiva M Room aikoo avata Yhdysvaltoihin vuoteen 2020 mennessä jopa 200 uutta parturiliikettä. Yhtiön jenkkivalloituksessa ovat mukana mm. franchising-nero Ed Rensi ja NHL-tähti Tuukka Rask.

Euroopan suurin parturiketju

Toni Kylätaskun ja Petri Sipiläisen vuonna 2008 perustama, uudenlaisella jäsenperiaatteella ja ilman ajanvarausta toimiva parturiketju M Room on kasvattanut markkinaosuuttaan Euroopassa viime aikoina merkittävästi. Franchising-periaatteella toimivia liikkeitä löytyy Suomen lisäksi Saksasta, Latviasta, Espanjasta, Ruotsista ja Virosta. Yhtiö toimii myös Atlantin toisella puolella Seattlessa kolmen liikkeen ja Floridassa kahden liikkeen voimin.

Yhdysvalloissa potentiaalia

M Roomin hallituksen jäsenenä toimiva Kylätasku näkee Yhdysvalloissa valtavan potentiaalin ja haluaa panostaa kyseiseen markkina-alueeseen voimakkaasti. Maailman menestyneimpiin franchising-yhtiöihin lukeutuvan McDonald’sin entisen toimitusjohtajan mukaantulo tuo M Roomiin merkittävää osaamispääomaa.

Eurooppalaisuus on kovassa huudossa

Mainos

Rensi kiinnostui M Roomista sen ainutlaatuisuuden vuoksi.

“Näen M Roomissa jotakin poikkeuksellisen mielenkiintoista ja hienoa. Se on tällä hetkellä Euroopan suurin parturiliikeketju, jolla on paljon mahdollisuuksia Yhdysvaltojen markkinoilla. Eurooppalaisuus on jenkeissä nyt kovassa huudossa. Arvostan yrityksiä, jotka panostavat asiakkaiden kokonaisvaltaisiin elämyksiin ja M Room on juuri sellainen”, Rensi kertoo.

M Roomin jenkkivalloituksessa on Rensin lisäksi mukana muun muassa Boston Bruinsin maalivahti Tuukka Rask sekä Amerikassa yhtiön toiminnoista vastaava Oskari Kariste.

“Tuukka on ollut osana kasvutarinaamme jo muutaman vuoden ajan. Hänellä on kansainvälistä bisnestajua ja monipuoliset verkostot, mistä on ollut iso apu M Roomin kasvuun itärannikolla. Oskari puolestaan palkittiin juuri Floridassa vuoden yrittäjänä menestyksekkäästä urastaan. Tästä on hyvä jatkaa”, Kylätasku tokaisee.

Lähde: M Company Oy

UUTISSUORA