Mainos

Alkoholituotteiden maahantuoja Servaali Oy ja hollantilainen panimo Bavaria aloittavat yhteistyön 1.2.2017 alkaen. Yhteistyön myötä Servaalista tulee panimon tuotteiden ainoa jakelija Suomen markkinoilla.

Bavarian alkuperäinen resepti

Vuonna 1719 perustettu Bavaria on Hollannin suurin yksityisomisteinen panimo. Hollannin Lieshoutissa sijaitsevaa panimoa johtaa Swinkelsin perhe jo peräti seitsemännessä sukupolvessa. Panimo työllistää tänä päivänä yli 1.000 henkilöä ja sen tuotteita viedään yli 120 maahan. Bavaria tuottaa vuositasolla olutta noin kuusi miljoonaa hehtolitraa.

Korkea laatu on ollut panimolle alusti asti ehdoton edellytys oluen valmistuksessa. Bavaria valmistetaan edelleen alkuperäistä reseptiä kunnioittaen. Panimon käyttämät maltaat tulevat Bavarian omasta mallastamosta ja mineraalivesi paikallisesta lähteestä.

Lisää tuotevalikoimaa

Mainos

Bavarian vaikuttava portfolio vahvistaa Servaalin tuotevalikoimaa entisestään ja luo myös paljon edellytyksiä uusille tuotelanseerauksille. Korkean laadun lisäksi Bavaria tunnetaan myös luovuudestaan ja panimo onkin kunnostautunut tuotekehityksessä jo vuosikymmenien ajan.

Vuoden 2016 maaliskuusta Bavaria on omistanut myös belgialaisen panimoyhtiö Palm:n, jonka omistamat brändit kuten Palm, Rodenbach sekä Boon ovat Servaalin sisaryhtiö BrewSeekerin edustuksessa.

UUTISSUORA