Suomen Suurin Sisähuvipuisto on avoinna kahden viikon ajan 26.12.2017 – 7.1.2018 Messukeskuksen halleissa Pasilassa. Kuva: Messukeskus
Mainos

Suomen Suurin Sisähuvipuisto avaa vuoden vaihteessa ovensa Messukeskuksessa Helsingissä. Sisähuvipuisto tarjoaa liikkumisen riemua ja monipuolista tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Uutuutena halleihin avataan myös reilunkokoinen sisäluistelukenttä.

Huvipuisto on avoinna kahden viikon ajan 26.12.2017 – 7.1.2018 Messukeskuksen halleissa Pasilassa. Sisähuvipuisto on jaettu teemoittain neljään alueeseen: SporttiAlueeseen, PeliAlueeseen, PomppulinnaTaivaaseen sekä perheen pienimmille varattuun TaaperoAlueeseen.

Hallitiloihin luistelukenttä

SporttiAlueella voi testata taitojaan eri lajeissa palloilusta benjijuoksuun ja kuplafutiksesta sumoon. Odotettu uutuus on hallitiloihin avattava luistelukenttä.

Mainos

Viime vuodesta tuttu PomppulinnaTaivas tuo kävijöiden iloksi kymmenittäin erilaisia pomppulinnoja. Kokeiltavana on muun muassa puhallettavia linnoja, seikkailuratoja, eläinpomppuja, liukumäkiä, merimaailma, viidakkoaiheisia linnoja, autorata ja huimapäisimmille 40 metriä pitkä olympiarata.

Aikataulu ja liput

Suomen Suurin Sisähuvipuisto on avoinna 26.12.2017 – 7.1.2018 päivittäin Messukeskuksessa

Liput:

  • 2-17-vuotiaat: 15 euroa
  • (alle 12-vuotiaat vain huoltajan seurassa, joka on vähintään 15-vuotias).
  • Yli 17-vuotiaat: 7 euroa. Perhelippu: 40 euroa (sis. kaksi aikuista ja kolme saman perheen alle 18-vuotiasta lasta).
  • Alle 2-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy.

Suomen Suurin Huvipuisto kotisivut TÄSTÄ 

Lähde: Messukeskus

UUTISSUORA