I love me on syksyn säkenöivin hyvinvointitapahtuma. Kuva: Messukeskus
Mainos

Syksyn säkenöivin hyvinvointitapahtuma I love me 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa tuo yhteen hyvinvoinnin asiantuntijat ja vaikuttajat, yritykset ja suuren yleisön.

Viime vuonna suurin yksittäinen vetonaula oli yhdysvaltalainen malli, meikkitaiteilija ja somevaikuttaja Jeffree Star, jota tuli Messukeskukseen tapaamaan tuhansia faneja.  tämän vuoden tapahtumassa nähdään muun muassa Pupulandia-Mustarttu- ja Katja Kokko-blogien tekijät. Esiintyjät ja kaikki ohjelmat julkistetaan elokuussa.

Tule sellaiseksi kuin olet

Tapahtuman slogan ”Tule sellaiseksi kuin olet” tuo esiin itsensä hyväksymisen tärkeyttä, vahvuuksien hyödyntämistä ja uskallusta oman tien etsimiseen.

Mainos

Klinikka on I love me -messujen uusi ohjelmapiste terveysasioille. Sen aiheina ovat muun muassa geenianalyysit, immuunipuolustus, lääkkeettömyys sekä ikääntymisen erilaiset vaikutukset terveyteen.

Suomen suurimmat muotinäytökset

Messuilla on myös Suomen suurimmat muotinäytökset, kampaus- ja meikkidemoja, tyylivinkkejä ja stailausta sekä ryhmäliikuntaa, joogaa ja näytetunteja erilaisista tanssilajeista.

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Lähde: Messukeskus

UUTISSUORA