Ruisrock 2017, Kuva: Tomi Palsa
Mainos

Ruisrock 2018 on myyty loppuun. Festivaalin liput loppuivat tänä vuonna ennätyksellisen aikaisin. Lippukauppa alkoi käydä vilkkaasti heti, kun liput tulivat myyntiin marraskuussa.

Ruissalo rokkaa heinäkuussa

“Ruisrockin suosio on ollut aivan historiallista. Teemme valtavasti töitä sen eteen, että Ruisrock on kesän paras festivaali, ja onkin häkellyttävää nähdä, miten innoissaan yleisö jo odottaa heinäkuuta. Loppuunmyydystä lähtökohdasta on erittäin hienoa viilata viimeiset yksityiskohdat kuntoon, ja vielä on myös paljon juttuja paljastamatta ennen festariporttien avautumista. Luvassa on entistä upeammat juhlat Ruissalossa!” sanoo Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä.

Suosio vain kasvanut

Ruisrock on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta, ja kävijäennätys on rikkoutunut joka kerta vuosina 2014–2017. Festivaali myytiin ennakkoon loppuun myös viime vuonna, jolloin liput loppuivat kesäkuussa. Viime kesänä festivaalilla juhli 105 000 kävijää, ja samanlaista osallistujamäärää odotetaan lipunmyynnin perusteella myös tänä vuonna.

Varmoja nimiä

Mainos

Ruisrockin kansainvälisiä pääesiintyjiä ovat tänä kesänä muun muassa The Chainsmokers (US), MarshmelloN.E.R.D (US), Dua Lipa (UK) ja Rae Sremmurd(US). Kotimaisiin kärkinimiin lukeutuvat esimerkiksi CheekAlmaDisco EnsembleHaloo Helsinki!JVGKaija Koo ja Sunrise Avenue.

Festivaalin artistikattaus täydentyy vielä kevään aikana, ja esimerkiksi taideohjelma sekä ravintolatarjonta ovat vielä kokonaan julkistamatta.

Lähde: Ruisrock

UUTISSUORA