"Meidän kingi jengi kasvaa kovalla vauhdilla, ja pelkästään tänä vuonna rekrytoimme uusiin avattaviin toimipisteisiin lähes 500 uutta työntekijää."
Mainos

Burger King on laajentunut Suomen pikaruokamarkkinoilla kovalla vauhdilla. Kolmen toimintavuotensa aikana ketju on avannut Vantaalle jo viisi ravintolaa, joista uusin tulokas on syyskuussa 2017 avattava Jumbon kauppakeskuksen toimipaikka. Vantaan muista Burger King -ravintoloista yksi sijaitsee Tikkurilassa, yksi Myyrmäessä ja kolme Helsinki–Vantaan lentokentällä.

Täydentää Jumbon ravintolatarjontaa

Jumbo oli myynniltään Suomen suurin kauppakeskus vuonna 2016.

“Asiakkaamme ovat jo pitkään toivoneet Burger King -ravintolaa Jumboon. Kehitämme aktiivisesti kauppakeskusta ja olemme iloisia siitä, että pystymme vastaamaan asiakkaiden toiveisiin ja täydentämään Jumbon ravintolatarjontaa”, kertoo kauppakeskusjohtaja Olli Lehtoaro.

Pikaruoka-alalla on töitä

Mainos

Kauppakeskuksen Burger King tulee työllistämään noin 25–30 henkilöä, ja henkilökunnan rekrytointi on parhaillaan käynnissä.

“Meidän kingi jengi kasvaa kovalla vauhdilla, ja pelkästään tänä vuonna rekrytoimme uusiin avattaviin toimipisteisiin lähes 500 uutta työntekijää. Pääkaupunkiseudulla on nyt Jumbon rekryn lisäksi muutoinkin paljon avoimia työpaikkoja, kun haemme syksylle vahvistuksia opiskelemaan lähtevien kingien ja kingittärien tilalle. Työkokemusta ei tarvitse olla, sillä me koulutamme – asenne ratkaisee”, kertoo aluepäällikkö Sari Laitinen.

Lähde:  Burger King Suomi

UUTISSUORA