Verkkosivustonsa mukaan Lingamhierontakoulutuksesta on tullut yksi Viron suosituimmista koulutuksista.
Mainos

Virossa suurta suosiota niittäneet peniksenhierontakurssit rantautuvat nyt myös Suomeen. Peniksenhieronta, toisin sanoen Lingamhieronta (miehen sukupuolielimen hieronta), opettaa naisille miten miestä rakastetaan ja pidetään terveenä nautintojen kautta.

Peniksenhierontakursseja järjestävä Amare Luna lupaa ainutlaatuista, innovatiivista ja runsaasti yllätyksiä sisältävää koulutusta naisille. Koulutuksen kerrotaan olevan myös käytännöllistä.

Verkkosivustonsa mukaan Lingamhierontakoulutuksesta on tullut yksi Viron suosituimmista koulutuksista.

Peniksen hierontakoulutus koostuu kolmesta osasta:

  1. Johdanto tarjoaa yllättävää tietoa miehistä mm. Yen Mo- pisteestä ja eturauhasen hieronnasta
  2. Sitten käytännönharjoituksissa dildoilla käydään läpi yli 30 eri asentoa, joiden avulla mies voidaan viedä muuttuneeseen tietoisuustilaan.
  3. Lingamhieronnan videosessiossa opetetaan miten kumppanille tehdään lingamhieronta ja miltä näyttää orgasmi ilman siemensyöksyä
Mainos

Koulutuksen suorittaneet saavat sertifikaatin todistuksena siitä, että he ovat perehtyneet lingamhierontaan. Osallistujat saavat mukaan myös dildon ja kookosöljyn.

Lingamhierontakurssi järjestetään lauantaina 28.10.2017 Klo 09:00-13:00 osoitteessa Pohjoinen Makasiinikatu 7 A 3, Helsinki  (koulutus viroksi, simultaanitulkkaus suomen kielelle) 

Kurssille voi osallistua 139 euron hintaan.

Tutustu peniksenhierontakursseihin TÄÄLTÄ

Lähde: Amare Luna

UUTISSUORA