Mainos

Oululainen pelistudio, Jumbon hakee Beta-testaajia uudelle mobiilimoninpelilleen nimeltä Pocket Combat. Jumbon tunnetaan viime vuoden hassusta mobiilirallipelistä, Freak Circus Racing:sta.

Suomalainen peliosaaminen pärjää maailmalla

Pocket Combat on ensimmäinen reaaliaikainen verkkomoninpelattava räiskintäpeli, joka on alusta alkaen suunniteltu mobiililaitteet ja kosketusnäytöt mielessä. Pocket Combat hakee inspiraatiota hektisistä räiskinnöistä kuten Quaket, Unrealit, ja Contrat. Jumbon heittää näiden vaikutteiden sekaan kosketusnäytölle sopivan yhden sormen ohjauksen ja lopputuloksena on ennennäkemätön moninpelikokemus mobiililaitteille.

Räiskintää puhelimille

Pelin päässuunnittelija, Olli Mäntylä, valaisee hieman ajatusta pelin takana: “Meidän tavoitteena oli tuoda moninpeliräiskintöjen ydinkokemus puhelimelle niin, että sitä olisi tosissaan mukava pelata. Joten päätettiin kaivaa esiin ne elementit, jotka tekee esim. Counter-Strikesta ja Minebombersista hauskan pelata. Päädyttiin siihen, että nopea toiminta ja päätöksenteko sekä pelikentän hallinta on pelin kehityksen keskiössä. Nämä elementit yhdistyy helppoon ja sulavaan ohjaukseen Pocket Combatissa. Se tuo moninpeliräiskintöjen ydinolemuksen puhelimelle.”

Isompi päivitys joulukuussa

Mainos

Pocket Combat:ssa pelaaja valitsee Heron ja kohtaa enintään kolme muuta pelaajaa areenalla. Peli tarjoaa tällä hetkellä neljä erilaista Heroa, mutta lisää on tulossa. Jumbonilta luvataan koko Beta-vaiheen ajan tasaiseen tahtiin päivityksiä, jotka tuovat peliin uusia ominaisuuksia, pelimuotoja ja muuta sisältöä. Ensimmäinen isompi ominaisuuspäivitys on luvassa Joulukuuhun mennessä. Se lisää peliin kaverimatsit, jotta voi helpommin ottaa sohvalla matsia kavereiden kanssa.

Räiskintää luvassa
Räiskintää luvassa

Pocket Combat on parhaillaan avoimessa Beta-testausvaiheessa Android-laitteille. Peli löytyy Google Playn Early Access -puolelta Euroopan ja Pohjois-Amerikan alueilta.

Jumbon kotisivut LINKKI

UUTISSUORA