Metrojuna Urheilupuiston asemalla. Kuva HKL, Timo Ojala.
Mainos

Metroliikenne oli tiistaiaamuna poikki. Metroliikennettä aamulla korvannutta bussiliikennettä jatkettiin klo 10.00 saakka.

Metrossa oli tiistaiaamuna asetinlaitevika, joka pysäytti koko metroliikenteen vähän ennen kuutta aamulla. HSL alkoi tiedon saatuaan järjestää korvaavaa bussiliikennettä. HSL ei kuitenkaan tiedota siitä, että kuinka korvaava bussiliikenne saatiin järjestettyä.

Matkustajille tiedotus leväperäistä

“Menin Tapiolan metroasemalle n. klo 6:30 normaalisti. Odottelin normaalia kauemmin ja asemakin alkoi täyttyä. Vasta 20 minuutin kuluttua joku tuli kertomaan että metro ei kulje. Ei kuulutuksia, eikä mitään muutakaan kerrottu matkustajille. Surkeaa toimintaa,” kertoo töistä myöhästynyt espoolaisnainen.

Mainos

“Minulla kesti päästä Tapiolasta Vallilaan (n 15 km) 1 tunti ja 50 minuuttia. Samassa ajassa olisin ollut jo Turussa”, nainen jatkaa.

HSL:n toiminta ja tiedottaminen epäilyttää

HSL tiedotti: Metroliikenne alkoi toimia Ruoholahti-Vuosaari-välillä epäsäännöllisellä vuorovälillä klo 06.50. Metro alkoi liikennöidä kaikilla osuuksilla kello 7.12.

Korvaava bussiliikenne Lauttasaareen lopetettiin kello 8. Metroa korvaava bussiliikenne Matinkylä-Kamppi- ja Tapiola-Kamppi-väleillä lopetettiin aamukymmeneen mennessä.

“Ei metroasemalla ollut ketään kertomassa korvaavasta liikenteestä. Taisi olla vain harvoille ja valituille järjestetty korvaava liikenne. Suoraan sanoen v*tuttaa tämmöinen toiminta. Ja veronmaksajat maksaa”, nainen oikoo HSL:n tiedotetta.

Lähde: HSL

UUTISSUORA