Mainos

Tampereen Keskustorilla 6.10.18 kello kahden aikaan tapahtuneen pahoinpitelyn uhri on kuoli sairaalassa tajuihinsa tulematta. Tapahtumaa tutkitaan pahoinpitelynä sekä törkeänä kuolemantuottamuksena.

Paljon tunnistuksia

Kuvien julkaisun jälkeen poliisi sai paljon tunnistuksia. Epäillyn nimi tuli esiin toistuvasti. Ennen kuin poliisi ehti tavoitella epäiltyä, hän otti itse yhteyttä ja saapui sovitusti paikalle. Hän on selvittänyt tapahtumien kulkua parhaillaan jatkuvissa kuulusteluissa. Epäilty on vuonna 1997 syntynyt tamperelainen nuori mies. Hän jäi poliisilaitokselle kiinni otettuna.

Poliisi kiittää avusta

Poliisi kiittää saamastaan avusta. Saadut tiedot olisivat johtaneet epäillyn kiinnisaamiseen, mikäli hän ei olisi itse ilmoittautunut.

Kuolema yhdellä iskulla

Mainos

Vastaavia yhdellä tönäisyllä, iskulla tai potkulla aiheutuneita kuolemantapauksia on vuosittain muutamia. Lievältä vaikuttava pahoinpitely saattaa helposti johtaa äärimmäiseen lopputulokseen. Ainoa tehokas keino estää vastaavaa tapahtumasta on se, että ihmiset pidättäytyvät kaikesta väkivallan käytöstä.

Lähde: Poliisi

UUTISSUORA