Sipulikanava on Tor-verkossa oleva suomalainen foorumi.
Mainos

Tor-verkko (The Onion Routing) kehitettiin alunperin USA:n laivaston tutkimuslaitoksessa 1990-luvun puolivälissä. Tor-verkko mahdollistaa anonyymin internetselaamisen, verkkokeskustelun ja pikaviestinnän. Sitä käyttävät myös suomalaiset sekä laillisiin että laittomiin tarkoituksiin.

Sipulikanava on Tor-verkossa oleva suomalainen foorumi. Sivusto on toimintansa lopettaneen Thorlaudan jatkaja. Sivustoa käytetään myös rikollisiin tarkoituksiin kuten huumeiden välitykseen ja hämäriin hommiin.

Sipulikanavan työpaikka- ja työnhakuilmoituksia

Pyromaani hakusessa: Jos täälä olis joku halpa pyromaani pohjosesta laita wickr alle. Homma olis yhen auton poltto, tekisin ite mut just nyt ei fyysinen kunto sitä salli. Maksu käitesellä tai haluamallasi päihteellä.

Mainos

Ura huumekuriirina: Tarvis jonkun viattoman näkösen ilman rikosrekisteriä hakemaan pakettia virosta Puhutaan palkkiosta kun tavataan

Väkivallan ammattilainen saa paikan: Eli hommana olisi perus-pahoinpitely, ja silleen että tulee sairaslomaa ja luunmurtumia. En tässä kummemin erittele syitä, no, naistenhakkausta, porukalla täysin viattomien hakkaamista, kotirosvousta jne. Annan siis tietoina tekijälle valokuvaa, Koko nimen, ja kaivelen vähän lisää, mikäli esimerkiksi osoitetta tarvitsee. Tämä rotta on white trash-paskasakkia, vihamiehiä hankkinut, n. 25-vuotias “mies”. lainausmerkit halveksunnasta oliota kohtaan.

Pistä tarjousta kunnollisesta turpaan annosta, ja esimerkiksi polvenkin voi rikkoa. Henkirikos nyt ei ole edes mielessä. Mutta kipua pitää ja pysyvääkin vammaa saa tulla!

Monitoimiporukka etsii keikkoja: Meitä on pieni porukka täällä Itä-Helsingissä joka mielellään maksusta: Noutaa velkoja, etsii henkilöitä, löylyttää” kiduttaa, jakelee, tuhoaa, kuskaa, toimittaa, melkein mitävain, ketävain, missävain. Tappaminen ei nappaa, sitävarten on isommat kaverit pelissä

Välineistöön kuuluu pienen armeijan arsenaali aseita, sekä välineitä ja tietenkin asiansa osaavia äijiä, eikä 18v pojankloppeja.

Huumekauppias saa paikan: Nykyisen myyjän siirtyessä eläkkeelle, haetaan nyt uutta vauhtimyyjää PK-seudulle! Muutama kriteeri: Auto ja kortti oltava olemassa, helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä – Et narkkaa

Varas etsii töitä: 28v luotettava mies Jyväskylästä olisi vailla pikaisesti töitä muutamaksi kuukaudeksi. Oon nopea hävittämään subua. Vauhtia ja kukkaa. Myös taitava löytämään tavaraa mm työkoneita pyöriä yms. Petos yms onnistuu

Bittinikkarille hommia: Hakkerin hommana olisi päästä käsiksi tyypin tietokoneeseen, sähköpostiin jne. ja täyttää se laittomalla materiaalilla kuten lapsipornolla, feikatuilla huumetilauksilla ja vastaavilla jos mahdollista. Omaa luovuutta saa tässä käyttää eli kaikki kiusa sallittua. Hakkeri tekee tämän jälkeen ilmoituksen poliisille. Syy: Takaisin samalla mitalla. Menettää kasvonsa ja luottamuksen ihmisten silmissä ja nimenomaan varsinkin naisen silmissä.

————

“Hulluinta tässä on se. että useat laudan ilmoituksista ovat oikeita ja niin sanottuja vakavia ilmoituksia”, Sipulikanavan käyttäjä kertoo.

Lähteet: Sipulikanava, Wikipedia

UUTISSUORA