Ariin ei ole saatu mitään yhteyttä lauantain jälkeen.
Mainos

Tero Niskanen, kadonneen Ari Saarilammen ystävä, julkaisi Facebookissa 28.11 seuraavan tiedotteen:

HUOMIO HUOMIO TÄRKEÄ TIEDOTE!!! KADONNUT HENKILÖ

Ystävämme Ari Saarilammi on matkustanut perjantaina 24.11. Tallinaan osallistuakseen sunnuntaihin saakka kestävälle ry:n kokousmatkalle. Arista on viimeinen havainto Tallinnassa lauantaina.

Mainos

Ari ei ole enää osallistunut lauantaina aikataulun mukaiseen suunnittelukokoukseen ja ei ole myöskään saapunut hotellille lauantaina. Arin matkatavarat ovat edelleen Hotelli Euroopassa.

Katosi jäljettömiin

28.11.17. Ariin ei ole saatu mitään yhteyttä lauantain jälkeen. Eikä mitään muutakaan havaintoa ole tiedossa. Arista on tehty katoamisilmoitus Porin poliisille.

Toivomme, että autatte löytäämään yhteisen ystävämme Arin. Kaikki vähäisetkin tiedot Arin liikkeistä Virossa ovat tärkeitä.

Päivitys 28.11.17 klo 21:58

Infoa / jakoon Teille.

Minä tai me ystävät emme ole saaneet vielä uutta ratkaisevaa tietoa Arista. Arista tai hänen sijainnista ei ole uutta kerrottavaa.

Kiitos Teille jo nyt tilanteen myötäelämisestä. Tilanne on vielä täysin auki. Monet Teistä, lukuisat järjestöt, media, Porin taksit, Viron taksit, Suomen Viron suurlähetystö, Suomen ja Viron poliisi / ja monet muut tekevät kovasti töitä Arin löytämiseksi.

Kuvassa Ari Saarilammi

Ilmoita havannoista

Suomessa / Porissa toimii tutkinnanjohtajana
Tapio Rantanen p.0295449203
tapio.rantanen@poliisi.fi

Yhteydenotot: Porin poliisiin tai tero.niskanen@pori.fi

Lähde: Tallinn Club, Kuvat: Facebook

UUTISSUORA