Puhelimeen voi ottaa yhteyttä mistä tahansa asiasta ja keskustella päivystäjän kanssa kiireettömästi.
Mainos

Lasten ja nuorten puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä, myös pääsiäispyhinä 14.–17. huhtikuuta 2017. Puhelimeen voi ottaa yhteyttä mistä tahansa asiasta ja keskustella päivystäjän kanssa kiireettömästi. Puhelimen lisäksi pääsiäisenä voi kirjoittaa nettikirjeen osoitteessa www.mll.fi/nuortennetti

Palvelu palaa normaaleihin päivystysaikoihin pääsiäisen jälkeisenä tiistaina 18. huhtikuuta, jolloin puhelimeen vastataan kello 14–20.

Auttava puhelin

Lasten ja nuorten puhelin on suomenkielinen, valtakunnallinen auttava puhelin. Se on tarkoitettu 9–18-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lasten ja nuorten puhelin auttaa, kun lapsi tarvitsee kuuntelijaa. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia.

0800 922 777 kiinni pääsiäisen

Mainos

Vanhempainpuhelimessa päivystetään kiirastorstaina 13. huhtikuuta kello 14–20. Pääsiäispyhien ajan palvelu on kiinni. Puhelimessa vastataan jälleen tiistaina 18. huhtikuuta kello 10–13 ja kello 17–20.

Vanhempainpuhelin päivystää numerossa 0800 922 777. Vapaaehtoiset vanhemmat ratkovat perheiden pulmia yhdessä palveluun soittavien kanssa. Vanhempainpuhelimeen voi soittaa missä tahansa vanhemmuuteen liittyvässä asiassa. Puhelu on maksuton ja luottamuksellinen. Vanhempainpuhelimen kirjepalvelu toimii osoitteessa www.mll.fi/vanhempainnetti

Lähde: Mannerheimin Lastensuojeluliitto

UUTISSUORA