Kuljettajan paikalta heräteltiin 50-vuotias nainen, joka oli silminnähden erittäin päihtynyt. Kuva: Kuvituskuva
Mainos

Helsingin poliisi sai tänään keskiviikkona 13. syyskuuta kello 3.00 ilmoituksen, jonka mukaan auto on ajanut tolppaan ja kuljettaja on sammuneena ohjauspyörän takana Puotinharjussa sijaitsevalla pysäköintialueella.

Sammui autoon

Partio löysi tapahtumapaikalta liikennemerkkiin ja puomiin törmänneen auton, jossa oli virrat päällä ja avain virtalukossa, mutta moottori ei ollut käynnissä. Kuljettajan paikalta heräteltiin 50-vuotias nainen, joka oli silminnähden erittäin päihtynyt. Hänet kuljetettiin verikokeeseen ja sen jälkeen kiinniotettuna Pasilaan.

Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kaksi pahoinpitelyä etutöölöläisen ravintolan edustalla

Mainos

Kahdeksantoistavuotiaan miehen epäillään pahoinpidelleen tänään aamuyöllä puoli neljän jälkeen etutöölöläisen ravintolan edustalla kahta parikymppistä henkilöä. Poliisipartio tapasi epäillyn ja toisen miehen poistumassa tapahtumapaikalta ja heitä puhutettiin tapahtuneen selvittämiseksi.

Epäity kävi käsiki naiseen

Toinen pahoinpitelyn uhreista kertoi, että hän meni väliin, kun epäilty kävi käsiksi naiseen. Tämän jälkeen epäilty löi häntä. Paikalla ollut todistaja vahvisti tarinan kertomalla tapahtumankulun samalla tavalla. Myös epäilty kertoi, että hänelle oli tullut riitaa entuudestaan tuntemattoman miehen ja naisen kanssa.

Poliisi otti miehen kiinni rikoksesta epäiltynä ja hänet kuljetettiin Pasilan poliisivankilaan.

Lähde: Poliisi

UUTISSUORA