Mainos

IPRA Technologies Ltd Oy kertoo tuovansa markkinoille maailman ensimmäisen todellisen end-to-end-salausteknologiaan perustuvan sähköpostin salausratkaisun, joka mahdollistaa turvallisen viestinnän PC-, Android- ja iOS-laitteiden välillä. EEZY KEYZ on yhteensopiva lähes kaikkien sähköpostipalveluiden kanssa.

Kaikille alustoille

EEZY KEYZ ohjelman salaus ja käyttö tapahtuvat lähettäjän ja vastaanottajan laitteissa. Tämä takaportiton sovellus tukee Outlook-, Android- ja iOS alustojen laitteita, joiden kesken salaus toimii taustalla automatisoidusti, salaten myös liitetiedostot sekä paikalliset kopiot yksilöllisesti, istunto- ja käyttäjäkohtaisesti. Sovelluksen liittäminen olemassa olevaan sähköpostitiliin on helppoa eikä vaikuta tavallisten salaamattomien viestien lähettämiseen. Yrityksille ja julkisorganisaatioille toimitetaan lisäksi operointityökalut keskitettyä tilienhallintaa varten.

Jokaisella oikeus yksityisyyteen

“Uskomme, että jokaisella yksityishenkilöllä sekä yrityksellä on oikeus viestintänsä ja sähköpostiensa yksityisyyteen IT-taidoista tai -resursseista riippumatta. Tältä pohjalta asetimme EEZY KEYZ-sovelluksen kehittämiselle neljä pääprioriteettia:

  • sovelluksen tulee olla aidosti turvallinen (end-to-end-salaus),
  • sovelluksen pitää olla helppokäyttöinen,
  • sovelluksen pitää olla yhteensopiva käyttäjän olemassa olevan sähköpostipalvelun kanssa
  • järjestelmässä ei saa olla lainkaan takaportteja”,
Mainos

kertoo IPRA Technologies Ltd Oy:n toimitusjohtaja Lauri Valjakka.

Vahva end-to-end-salaus

EEZY KEYZ käyttää erittäin vahvaa moniavainsalausteknologiaa. Sovellus suojaa viestin sisällön, liitteet ja metadatan erikseen käyttäjän laitteella 3×256 BIT AES ja 1X3072 BIT RSA -salauksella. Ohjelma luo jokaiselle sähköposti- ja liiteyksilölle automaattisesti satunnaiset istunto- ja käyttäjäkohtaiset salausavaimet niin, että sähköpostit, liitteet ja metadata ovat aina yksilöllisesti suojattuja. VTT ja F-Secure (nSense) ovat testanneet, tarkastaneet ja validoineet EEZY KEYZ -salaussovelluksen.

EEZY KEYZ-sovellus ei koskaan välitä tai tallenna sähköposteja, vaan ne kulkevat normaalisti käyttäjän sähköpostipalveluntarjoajan kautta. Myös käyttäjän henkilökohtaiset salausavaimet on suojattu vahvalla salauksella. Viestien salaaminen sekä salauksen purku tapahtuu käyttäjän laitteella, mikä varmistaa sen, että ainoastaan lähettäjällä ja vastaanottajalla on pääsy salattuun sisältöön. Salattuja sähköposteja ei koskaan tallenneta salaamattomina paikallisesti tai pilveen, ellei käyttäjä itse päätä tehdä niin.

EEZY KEYZ – kotisivut TÄSTÄ

UUTISSUORA