Asia siirretään syyteharkintaan Helsingin kihlakunnan syyttäjänvirastoon.
Mainos

Helsingin poliisi on saanut Cannonball MC -moottoripyöräkerhoa koskevan esitutkinnan valmiiksi. Maaliskuussa aloitettu esitutkinta liittyy aikaisemmin Helsingin poliisilaitoksen tutkimaan laajaan Cannonball MC -kerhon jäseniä koskevaan verorikoskokonaisuuteen, joka on myös syyteharkinnassa.

Erimielisyyksiä

Nyt valmistuneessa esitutkinnassa on kyse näihin aikaisempiin rikosepäilyihin liittyvistä kerhon jäsenten erimielisyyksistä.

“Poliisi on tutkinut asiaa muun muassa törkeänä pahoinpitelynä ja törkeän kiristyksen yrityksenä. Esitutkinnan aikana epäiltyjen hallusta takavarikoitiin mm. kolme käsiasetta, useita satoja patruunoita ja pienehköjä huumausaine-eriä“, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikostarkastaja Petri Rainiala Helsingin poliisilaitokselta.

Mainos

Osallisuudesta rikoksiin epäillään yhdeksää CMC Cannonball -kerhon täysjäsentä, joista viisi on edelleen vangittuna. Epäilty pahoinpitely on tapahtunut 11. tammikuuta ja törkeän kiristyksen yrityksen epäillään jatkuneen siihen saakka, kunnes epäillyt otettiin kiinni 21.3.2017.

Asia siirretään syyteharkintaan Helsingin kihlakunnan syyttäjänvirastoon.

Lähde: Poliisi

UUTISSUORA