Kun poliisi saapui paikalle, kuljettaja oli käynyt käsiksi asianomistajaan.. Kuvituskuva ei liity tapahtumiin.
Mainos

Vuonna 1963 syntynyttä miestä epäillään pahoinpitelystä, lievästä pahoinpitelystä, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja laittomasta uhkauksesta. Samasta henkilöstä tehtiin torstaina kaksi erillistä rikosilmoitusta.

Suojatiellä päälle

Ensimmäisessä tapauksessa asianomistaja oli jäänyt keskiviikkona kello 16.30 jälkeen pois bussista Kontulassa ja lähtenyt ylittämään suojatietä. Kun mies oli suojatien puolivälissä, häntä lähestyi auto, joka ei näyttänyt pysähtyvän. Lopulta henkilöauto pysähtyi suojatien päälle ja osui asianomistajan mukaan hänen jalkaansa.

Autosta nousi mies, joka alkoi huutaa ja haastaa riitaa jalankulkijan kanssa. Tilanteella oli useita todistajia, jotka myös hälyttivät apua. Kun poliisi saapui paikalle, kuljettaja oli käynyt käsiksi asianomistajaan. Asianomistajalle ei tullut tilanteessa vammoja.

Löi jalankulkijaa

Mainos

Toisessa tapauksessa asianomistaja soitti torstaina hieman ennen kello 15 hätäkeskukseen ja kertoi, että hänen päälleen yritti ajaa Herttoniemessä sijaitsevalla pysäköintialueella mies, joka nousi sen jälkeen autosta ja löi häntä vatsaan. Poliisi tapasi tapahtumapaikalla vuonna 1963 syntyneen henkilön, joka oli sama mies kuin edellisessä tapauksessa. Myös auto oli sama.

Mies otettiin kiinni pahoinpitelystä epäiltynä ja vietiin Pasilan poliisivankilaan.

Lähde: Poliisi

UUTISSUORA