Mainos

Miss MP17 -tittelin sai lauantaina MP-messuilla Alina Voronkova. Hän oli myös näytteilleasettajien suosikkityttö. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui Julia Pulkkinen Porvoosta ja toiseksi perintöprinsessaksi Eevi Savo Helsingistä.

MissMP-17 Alina Vronkova
Miss MP17 Alina Vronkova

MP-messujen yhteydessä on jo neljä vuotta järjestetty kilpailut, joissa valitaan moottoripyörähenkinen kaunotar. Edellisinä vuosina on valittu Miss MP16, Miss Superenduro 2015 ja Miss Supercross 2014. Kaikki kolme voittajaa olivat tänä vuonna tuomaristossa mukana. Kilpailun järjesti Helena Riihitupa yhteistyössä MP-messujen kanssa.

Kisa oli tiukka – eroa vain kaksi pistettä

Joka vuosi kilpailu on ollut hyvätasoinen, mutta tänä vuonna taistelu kirkkaimmasta pokaalista oli tiukempi kuin koskaan. Ero voittajan ja ensimmäisen perintöprinsessan välillä oli vain kaksi pistettä. Valintakriteereinä oli ulkoisten ominaisuuksien lisäksi luonne ja asenne. Tänäkin vuonna kokonaisuus ratkaisi.

miss-mp-2
Kilpailu oli tiukka Kuva: Vesa Koivunen
Mainos

Radio City valitsi myös oman suosikkinsa ja hän oli Vivian Preisfreund Helsingistä.

Tuomaristoon kuuluivat Vesa Koivunen Bike-lehdestä, Mikko Räsänen Radio Citystä, valokuvaaja Hans Lehtinen, Miss Supercross 2014 Neea Poutanen, Miss Superenduro 2015 Suvi Heino, Miss MP 16 Henrika Vehmainen, juontaja ja malli Viivi Pumpanen ja MP-messuilta Niko Kantola.

Lähde: Messukeskus

UUTISSUORA