Auton urheilullinen muotoilu yhdistyy maastokelpoisuuteen reilun maavaran ja suorituskykyisten moottoreiden ansiosta.
Mainos

BMW X2 on uusi jäsen BMW:n luomassa Sports Activity Vehicle -segmentissä.

BMW X6:sta vuonna 2009 alkunsa saanut SAV-segmentti, johon myös BMW X4 kuuluu, täydentyy uuden kokoluokan BMW X2:lla. Se tuo luokkaansa urbaanin ja nuorekkaan ajamisen ilon.

Tunnusomaisena piirteenä uudessa BMW X2:ssa on keulan uudelleen muotoiltu jäähdyttimen säleikkö, joka on aiempaa korkeampi, alareunastaan yläreunaa leveämpi ja sivuilta kulmikas.

Maastokelpoinen peli

Mainos

Auton urheilullinen muotoilu yhdistyy maastokelpoisuuteen reilun maavaran ja suorituskykyisten moottoreiden ansiosta. Valikoimaan kuuluu lanseerausvaiheessa yksi bensiini- ja kaksi diesel-moottorivaihtoehtoa malliston yläpäästä, mutta valikoima laajenee pienemmillä bensiini- ja dieselmoottoreilla heti 2018 alussa.

Molemmissa dieselmalleissa BMW X2 xDrive20d ja X2 xDrive25d:ssä on vakiona BMW:n xDrive-neliveto ja 8-vaihteinen Steptronic-vaihteisto. Etuvetoisessa BMW X2 sDrive20i -bensiinimallissa on kaksoiskytkimellä varustettu 7-portainen Steptronic-vaihteisto.

Reilun kokoinen tavaratila

Ohjaamo on BMW:lle tyypilliseen tapaan kuljettajaorientoitunut ja kaikki hallintalaitteet ovat helposti kuljettajan ulottuvilla. Korotetut istuimet antavat hyvän näkymän ympäristöön niin kuljettajalle kuin matkustajille

Tavaratilan koko on 470 litraa, mikä mahdollistaa vapaa-ajanmatkojen varusteiden kuljettamisen. Myös tilavat ovikotelot lisäävät matkustusmukavuutta.

Vakiovarusteena BMW M Sport -jousitus

Urheilullinen jousitus välittää BMW X2:n dynaamisen voimansiirron ketteryyden tien pintaan. BMW M Sport ja M Sport X -malleissa on vakiovarusteena BMW M Sport -jousitus, jossa on jäykemmät jouset ja iskunvaimentimet sekä madallettu maavara.

BMW X2:een on saatavilla lukuisia kuljettajaa avustavia toimintoja. Ruuhka-avustin keventää ajoa ruuhkassa pitämällä auton keskellä kaistaa halutun etäisyyden päässä edellä ajavasta. Ruuhka-avustin toimii 0–60 kilometrin tuntinopeuksilla ja edellyttää, että kuljettaa pitää vähintään yhdellä kädellä kiinni ohjauspyörästä.

BMW X2 (F39) lanseerataan maaliskuussa 2018. Alustava hinta on 50 253 euroa (sDrive20i).

Tekniset tiedot

BMW X2 sDrive20i

  • 141 kW/192 hv
  • EU-yhdistetty kulutus 5,5–5,9 l/100 km
  • Yhdistetyt CO2-päästöt 126–134 g/km*

BMW X2 xDrive20d

  • 140 kW/190 hv
  • EU-yhdistetty kulutus 4,6–4,8 l/100 km
  • Yhdistetyt CO2-päästöt 121–126 g/km*

BMW X2 xDrive25d

  • EU-yhdistetty kulutus on 5,1–5,3 l/100 km
  • Yhdistetyt CO2-päästöt 133–139 g/km*

*Luvut perustuvat EU-testisykliin ja voivat vaihdella rengasvalinnasta riippuen.

Lähde: BMW Group Suomi

UUTISSUORA