Mainos

Chocolate in a Bottle on uniikki viini, jonka tuottama makuelämys on niin erityinen, ettei sitä oikein voi selittää, vaan se on itse koettava. Nimestään huolimatta kuohuviini on raikkaan kupliva, makea ja hapokas. Belgialainen suklaa hallitsee viinin aromimaailmaa. Tämä elegantti tuote on mahtava lahjaidea niin suklaan kuin kuohuviininkin ystäville.

Ranskalainen kuohuviini ja belgialainen suklaa

Chocolate in a Bottle on täysin uniikki tuote niin idealtaan kuin tuotantotavaltaankin. Siinä yhdistyvät laadukas kuohuviini Etelä-Ranskasta, sekä aito belgialainen suklaa. Viini valmistetaan cuvée–menetelmällä, eli kuohuviinin toinen käyminen tapahtuu terästankeissa. Aitoa belgialaista suklaata lisätään viiniin käymisen aikana useassa eri vaiheessa lämpötilan ollessa juuri oikea suklaan sulamisen kannalta. Prosessin lopputuotoksena syntyy korkealaatuinen, suklainen kuohuviini, täysin aidoista raaka-aineista valmistettuna.

Chocolate in a Bottle -kuohuviinin valmistaja, Lumatop on belgialainen yritys, joka tuo markkinoille uusia ja innovatiivisia viinejä, perinteitä unohtamatta. Suklaakuohuviinin idean isä, Tom De Bruyn, toimi aikaisemmin suklaa-alalla, mistä hän sai idean kehittää uudenlaisen ja ainutlaatuisen kuohuviinin.

Mitä voit odottaa

Mainos

Chocolate in a Bottle on raikkaan kupliva, makea ja hapokas juoma, johon on lisätty aito belgialaisen suklaan aromi.

Uutuus on loistava juoma jälkiruuille, marjoille tai kevyeksi digestiiviksi hyvän aterian jälkeen. Ja muista tärkein: tarjoillaan erittäin kylmänä.

Valmistajan kotisivut LINKKI

UUTISSUORA