Hyönteiselintarviketuotteissa tärkeintä on niiden ekologisuus.
Mainos

Ensimmäinen suomalaisista hyönteisistä valmistettu tuote saapuu kauppojen valikoimiin keskiviikkona 20.12.2017, kun hyönteisalan pioneereihin kuuluva Entis ja Kultasuklaa lanseeraavat suomalaisen sirkkasuklaan. Uutuustuote valmistetaan käsityönä Hämeenlinnan Iittalassa sijaitsevassa Kultasuklaan tehtaassa. 

“Hyönteiselintarviketuotteissa tärkeintä on niiden ekologisuus. Käytämmekin Entis sirkkasuklaassa ainoastaan Suomessa kasvatettuja hyönteisiä. Sirkkasuklaa soveltuu erinomaisesti päivän jokaiseen herkutteluhetkeen sekä esimerkiksi pukinkonttiin”, toteaa Entiksen Samuli Taskila.

Rajoitettu erä joulumarkkinoille

Joulumarkkinoille kotimaisia sirkkoja ehdittiin kasvattamaan rajoitettu erä ja ensimmäiset Entis sirkkasuklaat löytyvät maanlaajuisesti Prismojen sekä keskeisimpien K-kauppojen hyllyiltä. Lisäksi pienempi erä sirkkasuklaata on tilattavissa Kultasuklaan sekä Ruohonjuuren verkkokaupan kautta. 

Valmistettu kokonaisista sirkoista

Mainos

Sirkkasuklaa on ensimmäinen laajasti kaupallinen hyönteistuote, joka on valmistettu suklaasta ja kokonaisista sirkoista Suomessa. 

”Sirkkasuklaa on osa sitä innovatiivisuutta ja rohkeutta, jota yrityksemme edustaa. Entis-suklaatuotteen kehitystyö on ollut hieno kokemus ja olemme hyvillämme voidessamme olla mukana kehittämässä ekologisesta raaka-aineesta valmistettavaa suklaaherkkua”, tiivistää suklaayrittäjä Jukka-Pekka Kärkkäinen Kultasuklaasta.

Lähde: Kultasuklaa

UUTISSUORA