Elegantin mansikkainen Rosé sopii erityisen hyvin aloittamaan vappupäivän brunssin tai kruunaamaan naisten saunaillan rupatteluhetket.
Mainos

Joulukuussa Alkon valikoimaan saapunut Monistrol Selección Especial Rosé Cava Brut palkittiin hopeamitalilla Vuoden Viinit 2017 –kilpailussa, kategoriassa Kuohuviinit alle 13 €. Tämä elegantin mansikkainen Rosé sopii erityisen hyvin aloittamaan vappupäivän brunssin tai kruunaamaan naisten saunaillan rupatteluhetket.

Viini tyylikkääksi makuelämykseksi

Marqués de Monistrol on yksi maailman vanhimmista Cava-tuottajista, sillä viinitalo on valmistanut Cavaa perinteisten metodien mukaan jo 1880-luvulta saakka. Talo kypsyttää myös vuosikerrattomia Monistrol-kuohuviinejään tavallista pidempään, vähintään 12 kuukauden ajan, jotta viini ehtii kehittymään tyylikkääksi makuelämykseksi.

Monistrol Selección Especial Rosé Cava Brut

Tuotekuvaus: Erittäin kuiva ja tyylikäs vaaleanpunainen kuohuviini, jonka maussa on havaittavissa tuoretta mansikkaa ja sitrushedelmää, hienolla mineraalisuudella säestettynä.

Mainos

Ruokasuositus: Mainio seurustelujuoma. Sopii erinomaisesti myös esimerkiksi sushin, tapasten ja antipastien seuraksi sekä vappupäivän brunssille.

UUTISSUORA