Code in the Dark on kilpailu, jossa front-end-osaaminen joutuu todelliseen testiin.
Mainos

Perjantaina 2. helmikuuta klo 18 Teekkaritalolla kisataan front-end-mestarin tittelistä, kun Bitfactor järjestää ensimmäistä kertaa Oulussa Code in the Dark -tapahtuman. Kilpailun pääpalkinto on uusi Oura-hyvinvointisormus.

Osaaminen todellisessa testissä

Code in the Dark on kilpailu, jossa front-end-osaaminen joutuu todelliseen testiin. Kilpailijat saavat kuvan toteutettavasta nettisivusta ja heillä on 15 minuuttia aikaa luoda sivu mahdollisimman tarkasti HTML- ja CSS-koodia käyttäen. Jutun juoni piilee siinä, että sivua ei voi esikatsella, vaan sivu koodataan täysin sokkona. Yleisö voi seurata sivujen edistymistä kisan aikana ja voittaja selviää lopulta yleisöäänestyksellä.

Täysi-ikäiset voivat osallistua

“Code in the Dark -tapahtumat ovat olleet suosittuja ympäri maailman ja Suomessakin niitä on järjestetty jo muutama. On mahtavaa päästä järjestämään myös oululaisille tämä jännittävä tapahtuma”, kertoo Bitfactorin Recruiting & Culture Specialist Sanna Lehtoniemi.

Mainos

Täysi-ikäiset voivat osallistua tapahtumaan kilpailijana tai katsojana. Ilmoittautumista toivotaan etukäteen tapahtuman sivulla: bitfactor.fi/codeinthedark.

Lähde: Bitfactor Oy

UUTISSUORA