Mainos

Tallinn Club on Tallinnassa ja Virossa toimiva etujärjestelmä. Tallinn Club tarjoaa suomalaisille matkailijoille ainutlaatuisia elämyksiä ja kokemuksia Tallinnan ja Viron matkoilla.

Tallinn Clubin suomalainen henkilökunta asuu Tallinnassa ja heillä on vuosien kokemus eri palveluiden tarjoajista, niin hyvistä, kuin luokattomistakin.

Ilmainen "Talon Juoma" on miellyttävä ja virkistävä ystävällisyyden osoitus.
Ilmainen “Talon Juoma” on miellyttävä ja virkistävä ystävällisyyden osoitus.

Vain paras kelpaa

“Kaikki Tallinn Clubissa mukana olevat partner-yritykset ovat läpäisseet tarkat laatu-kriteerimme ja siksi voimme lämpimästi suositella käyttämään heidän palvelujaan. Vain paras kelpaa. Näin esimerkiksi ravintolan valinta Tallinnassa helpottuu, kun ei tarvitse arpoa.”, Club-emäntä Anna Virtanen aloittaa.

Mainos

 

Jäsenille on tarjolla ruokaa, juomaa ja lahjoja. Kuvassa Beer Streem 2 ilmaiseksi tarjoama herkku.
Jäsenille on tarjolla ruokaa, juomaa ja lahjoja. Kuvassa Beer Streem 2 ilmaiseksi tarjoama herkku.

Ei alennusta vaan ILMAISEKSI!

“Etujärjestelmä toimii niin, että suomalaiset voivat tutustua Tallinnan ja Viron parhaisiin palveluntarjoajiin ilman riskiä eli ilmaiseksi. Partner-yritykset antavat suomalaisille matkailijoille ystävällisyyden osoituksena ilmaisen lahjan, ilman ostopakkoa” Virtanen kertoo.

Tallinn Clubin jäsenet pitävät hauskaa - ilmaiseksi
Tallinn Clubin jäsenet pitävät hauskaa – ilmaiseksi

Suomalaisten oma VIP CLUB

“Tallinn Club on ensisijaisesti suomalaisille turisteille tarkoitettu etujärjestelmä. Tallinn Clubiin liittymiseen tarvitaan suomalainen matkapuhelinnumero. Jäsenille toimitetaan etukortti teksitiviestillä ja/tai sähköpostilla. Lisäksi ilmaisia etuja tarjoavia paikkoja lisätään jatkuvasti”, Virtanen hehkuttaa.

“Tallinn Clubin liittymismaksukin on alkuun vain 4,90 €. Käytännössä turistit saavat jäsenmaksun kuoletettua jo ensimmäisellä käyttökerralla”, Virtanen hymyilee.

Taustalla suomalainen mobiiliteknologia

Tallinn Club järjestelmä on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Käyttäjän ei tarvitse asentaa puhelimeensa minkäänlaisia ulkopuolisia sovelluksia. Mobiilijärjestelmän Tallinn Clubille ovat toimittaneet yhteistyössä Fjango ja New Tide Oy.

Tallinn Club Edut

Voit tutustua Tallinn Clubin tarjoamiin etuihin TÄSTÄ ja liittyä klubiin.

UUTISSUORA