Talvisesonki oli pettymys Tokamannille.
Mainos

Kauppaketju Tokmanni avaa uudet myymälät Savonlinnan Nojanmaassa ja Kouvolan kauppakeskus Veturissa avajaistarjousten ja 1 000 yllätysämpärin kera torstaina 17.11.2016.

Savonlinnassa uusi myymälä korvaa paikkakunnalla keskiviikkona 16.11.2016 suljettavan Tokmannin. Kouvolassa Tokmanni palvelee kauppakeskus Veturiin avattavan myymälän lisäksi Viitakummussa, Inkeroisissa ja Kuusankoskella.

Joulumyynti kiikarissa

Uusissa Tokmanneissa on tarjolla monipuolinen valikoima kuivia elintarvikkeita, vaatteita ja asusteita sekä kodin käyttötavaroita, kuten taloustavaroita, kodintekstiilejä, työkaluja sekä vapaa-ajan, teknokemian ja kodintekniikan ja viihteen tuotteita. Savonlinnan Tokmannin tuotevalikoima on kauppakeskus Veturin myymälää hieman laajempi, ja myymälän yhteydessä on erillinen puutarhamyymälä, josta löytyy esimerkiksi paljon ulkokasveja ja -kukkia pihalle ja puutarhaan. Molemmissa myymälöissä on taxfree- ja Veikkauksen pelipalvelut sekä sähköelektroniikkaromun kierrätys- ja Tokmannin verkkokaupan noutopisteet.

Uusi myymäläkonsepti

Mainos

Savonlinnan ja kauppakeskus Veturin myymälät on suunniteltu Tokmannin uusimman, viihtyisää ja helppoa asiointikokemusta korostavan myymäläkonseptin mukaisesti. Tilaa Savonlinnan myymälässä on noin 2 500 ja kauppakeskus Veturin myymälässä noin 1 900 neliömetriä.

“Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme avata uusia myymälöitä juuri sopivasti ennen vilkasta joulukauppaa. Savonlinnan Tokmannilla on mukava tehdä ostoksia, sillä myymälärakennus on täysin uusi ja aiempaa myymäläämme tilavampi. Myös myymälän tilajako on toimiva, minkä ansiosta voimme esitellä tuotevalikoimamme aiempaa paremmin ja asiakasystävällisemmin”, Tokmannin toimitusjohtaja Heikki Väänänen kertoo.

“Kauppakeskus Veturin Tokmanni tarjoaa asiakkaille paitsi viihtyisän asiointikokemuksen myös lisää vaihtoehtoja, sillä se on lähialueen ensimmäinen kauppakeskuksessa sijaitseva myymälämme”, Väänänen jatkaa.

Seitsemän päivää viikossa

Asiakkaita Savonlinnan myymälässä palvellaan arkisin ja lauantaisin klo 8–20 sekä sunnuntaisin klo 10–18. Kauppakeskus Veturissa Tokmanni on avoinna arkisin klo 8–20, lauantaisin klo 8–18 ja sunnuntaisin klo 11–18. Savonlinnassa myymäläpäällikkönä toimii Anne Nykänen ja kauppakeskus Veturissa Sanna Rimpilä.

Suomi hulluna ämpäreihin

Avajaisviikon torstaista sunnuntaihin uudet Tokmannit ovat täynnä avajaistarjouksia . Tokmannille tuttuun tapaan nopeimmille asiakkaille jaetaan tuotelahjoja sisältäviä yllätysämpäreitä ilmaiseksi. Molemmissa uusissa myymälöissä yllätysämpäreitä jaetaan 1 000 kappaletta, joista kahdessa on 100 euron lahjakortti Tokmanniin.

Uusien myymälöiden avaaminen on yksi Tokmannin tärkeimmistä markkinaosuuksien, liikevaihdon sekä tuloksen ajureista. Kuluvan vuoden aikana Tokmannin myymäläavajaisia tullaan viettämään Savonlinnan ja Kouvolan lisäksi esimerkiksi Kuopiossa, Oulussa ja Lohjalla.

Kasvua haetaan vauhdilla

Kasvu jatkuu myös ensi vuonna, sillä Tokmanni on kertonut avaavansa vuoden 2017 aikana jo peräti kymmenen uutta myymälää eri puolille Suomea. Viimeisimmät uudet myymälät Tokmanni avasi Raisioon toukokuussa, Helsingin Ruoholahteen elokuussa ja Kirkkonummelle syyskuussa.

Tokmannin kotisivut LINKKI

UUTISSUORA