Uudet mehut ja inkiväärishotit valmistetaan kylmäpuristetuista hedelmistä ja marjoista.
Mainos

R-kioski kasvattaa välipala- ja lounasvalikoimaansa uudella deli-tuotesarjalla, johon kuuluvat kerrossalaatit, täytetyt leivät ja luonnonjogurttiannokset. Lisäksi yli 200:een kioskiin tuodaan kylmäpuristetuista hedelmistä ja marjoista valmistetut shotit ja -mehut.

R-kioski tunnetaan Suomen suurimpana kahvilaketjuna. Nyt ketju aikoo vahvistaa entisestään asemaansa myös mukaan ostettavien välipalojen ja lounaiden ostopaikkana.

“Välipalojen myynti on kasvanut jo pitkään kaikissa R-kioskeissa ja esimerkiksi erilaiset hot dogimme ovat saaneet asiakkailtamme erinomaisen vastaanoton. Asiakkaidemme toiveesta tuomme valikoimiimme nyt myös kevyitä ja raikkaita vaihtoehtoja, joista saa nopeasti koostettua itselleen hyvän lounaan tai välipalan”, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen sanoo.

Mallia 7-Eleven myymälöistä

Mainos

Rissanen nostaa uudesta valikoimasta esiin erityisesti kylmäpuristetuista hedelmistä ja marjoista valmistetut shotit ja mehut.

Uudet mehut ja inkiväärishotit valmistetaan kylmäpuristetuista hedelmistä ja marjoista, joten niistä saa tavallisia mehuja enemmän terveydelle hyödyllisiä antioksidantteja ja C-vitamiinia.

“Shotit ovat esimerkiksi Tanskassa 7-Eleven myymälöissä yhtä suosittuja kuin kolajuomat yhteensä. Olemme iloisia, että voimme tuoda näitä ja muita terveellisiä Ärrän tuotteita kaikkien saataville näin flunssakauden ollessa käsillä”, Rissanen kertoo.

Jatkoa salaattibuffetille

Monessa R-kioskissa on testattu jo aiemmin salaattibuffettia, josta voi koota itselleen mieluisen salaatin. Nyt valikoimiin tulevat myös valmiit kerrossalaatit, jotka voi napata kädenkäänteessä mukaan. Tarjolla on korealaista bibimpap-tyylistä kanasalaattia, marokkolaista mehevää couscousia sisältävää kanasalaattia ja kasvisruokavalioon soveltuvaa aidosta fetajuustosta ja bulgurista valmistettua salaattia. Lisäksi täytettyjen leipien valikoima uudistuu ja tarjolle tulee esim. tuoreita täytettyjä croissanteja.

Lähde: R-kioski

UUTISSUORA