Tämän viikon perjantaina järjestetään Suomessa Maailman suurin Happy Hour.
Mainos

Maailman suurin Happy Hour järjestetään perjantaina 16.3.2018 ravintoloissa ympäri Suomea. Ravintoloiden yhteistempauksessa on mukana jo reilut 500 suomalaisravintolaa.

Maanlaajuisen jättitempauksen takana on tamperelaisravintoloitsija Teemu Aaltonen, joka haluaa saada ihmiset pois kotoa ja sosiaalisesta mediasta ravintoloihin. Aaltonen on innostanut tähän mennessä mukaan noin 500 ravintolaa yli 50 paikkakunnalta ympäri Suomen.

Isot ravintolaketjut mukana

Sana Maailman suurimmasta Happy Hourista kiiri Aaltosen mukaan Tampereelta nopeasti koko maahan ja on saanut ravintola-alalla erittäin positiivisen vastaanoton. Mukana ovat tällä hetkellä mm. ravintolayhtiöt Restamax Oyj, Royal Ravintolat, Night People Group ja Restel, Pirkanmaan Osuuskaupan anniskeluravintolat sekä huikea joukko muita ravintoloita.

Medioiden lietsonta ärsyttää

Mainos

“Tällä olisi hienoa päästä vaikka Guinnessin ennätystenkirjaan. Idea tapahtumaan lähti alun perin siitä, kun medioiden tapa lietsoa ravintoloiden keskinäistä kilpailua alkoi ärsyttää minua. Emme me toisiamme vastaan kilpaile, vaan suurin vihollisemme on kotisohva. Julkisuudessa käydään paljon alkoholipolitiikan ympärillä keskustelua, mutta oikeisiin asioihin pureutumatta. Happy hour on mielestäni ravintoloiden ja yrittäjien aivan perusoikeuksia – kaikkien pitää saada mainostaa omia tuotteitaan. Seuraavaksi hallitus voisi poistaa ravintolaruoasta arvonlisäveron”, Aaltonen haastaa.

Kotisohvia ja tuontiviinaa vastaan

Aaltonen näkee ravintolakulttuurin elävöittämisessä paljon positiivisia vaikutuksia ja toteuttaa “Häppäri-tempauksen” ennen kaikkea pilke silmäkulmassa.

“Tapahtuman tarkoituksena on rohkaista ihmisiä käyttämään ravintolapalveluita entistä ahkerammin ja muistuttaa esimerkiksi after work -kulttuurista. Sen sijaan, että perjantaina mentäisiin töistä kotiin, kannustan lähtemään kavereiden kanssa ravintolaan istuskelemaan, syömään ja viihtymään vaikkei yökerhoon jatkaisikaan.

Tämä on ennen kaikkea tempaus kotisohvia ja tuontiviinaa vastaan“, Aaltonen sanoo.

Lähde: Maailman suurin Happy Hour

UUTISSUORA