Ensimmäinen myymälä aukeaa Espooseen Kauppakeskus Merituuleen perjantaina 8. syyskuuta kello 10.
Mainos

Suomen suurin huonekaluihin ja sisustustuotteisiin keskittynyt verkkokauppa suunnittelee avaavansa useita uusia myymälöitä. Ensimmäinen niistä aukeaa Espooseen Kauppakeskus Merituuleen.

Kodin1 on ollut osa verkkokauppakonserni Bygghemma Groupia joulukuusta 2016 lähtien ja se on toiminut verkkokauppana. Useat asiakkaat ovat toivoneet myymälää, jossa voisia tutustua verkkokaupan tuotevalikoimaan, ja jossa ammattitaitoinen henkilökunta opastaisi niin tuotteisiin kuin verkkokauppatilauksiin liittyvissä asioissa.

Bygghemma Group

Bygghemma Groupin liikevaihto on yli 400 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 500 henkilöä Pohjoismaissa. Yritys jatkaa kasvuaan orgaanisesti ja aktiivisen yrityskauppastrategiansa mukaisesti.

Mainos

”Kun takana on tämän luokan yrityskonserni, Kodin1 seisoo vakaalla pohjalla ja jatkaa suomalaisen verkkokaupan kehittämistä. Verkko-ostaminen on tulevaisuudessa vielä helpompaa ja edullisempaa”, sanoo Kodin1:n brändijohtaja Tommi Similä.

”Olemme jo vastanneet asiakkaiden toiveisiin alentamalla pienempien tilausten rahtimaksua 7,95 euroon.  Nyt otamme seuraavan askeleen avaamalla ensimmäisen fyysisen myymälän, joka ei suinkaan tule olemaan viimeinen. Brändi on palannut jäädäkseen”, Tommi Similä sanoo.

Lähde: Kodin1

UUTISSUORA