Mainos

Hietalahden kauppahallin vapautuviin myyntipaikkoihin etsitään nyt hallin tarjontaan sopivia ruoka-alan toimijoita. Ruokahallin myyntitiskien takaa löydät makujen ammattilaisia, jotka tuntevat tuotteidensa alkuperän ja ovat valmiita jakamaan parhaat reseptinsä. Kauppahalli sijaitsee kirpputoritoiminnastaan tunnetun Hietalahden torin laidalla Helsingin kantakaupungin länsirannan elinvoimaisella ja trendikkäällä alueella.

Kolme vapaata myyntipaikkaa

Kaksi vapaista myyntipaikoista on kooltaan 12 m², joihin kuuluu 3 m² kylmiö. Paikoilla ei ole omia asiakaspaikkoja, mutta asiakkaat voivat sen sijaan nauttia yrityksen antimia kauppahallin yhteisillä asiakaspaikoilla. Myyntipaikassa ei voi valmistaa ruokaa, mutta valmiiden ruoka-annosten myynti on sallittua.

12 m² myyntipaikkojen kokonaisvuokra on 630,19 euroa kuukaudessa (alv 0), joka sisältää kylmiön vuokran sekä kauppiailta kerätyn markkinointirahan. Myyntipaikat vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kolmen kuukauden irtisanomisajoin.

Mainos

Yksi vapaista myyntipaikoista on suurempi kokonaisuus; 18 m², johon kuuluu 2×3 m² kylmiö. 18 m² myyntipaikan kokonaisvuokra on 1009,92 euroa kuukaudessa (alv 0).

Vapaat myyntipaikat vuokrataan ensisijaisesti kahvila- ja ravintolatoimintaa sekä elintarvikkeiden myyntiä varten.

UUTISSUORA